Brievenbusdoosjes van alle maten koop je bij De Verpakkingwebwinkel!

Voor alle maten en vormen brievenbusdoosjes ga je naar Deverpakkingswebwinkel.nl! Wij hebben een mooi en groot assortiment beschikbaar waar we alle maten en vormen brievenbusdoosjes hebben. Voor elk pakket hebben wij wel de ideale brievenbusdoosjes in huis. Het is soms moeilijk om de juiste vorm en maat te vinden voor uw pakketjes.Vaak komt het voor dat mensen de verkeerde maat opsturen waardoor het pakketje niet verzonden mag worden. Klanten kunnen op hun gemak hun brievenbusdoosjes online bestellen op onze online webwinkel. Met onze brede assortiment hebben wij voor elk pakketje wel de juiste vorm en maat in huis. Kom daarom voor de juiste vorm en maat naar De Verpakkingswebwinkel.

Ons assortiment

Het assortiment van De Verpakkingswebwinkel biedt 2 categorie├źn: brievenbusdoosjes en normale dozen. De brievenbusdoosjes zijn beschikbaar in 18 verschillende maten met bovensluiting, zijsluiting, plakstrip. Daarnaast heb je ook nog keuze tussen de kleuren bruin en wit. Wij hebben in ons assortiment alles in huis!

Bij ons kun je veilig en snel bestellen!

Wij hebben veilig en vertrouwd online bestellen hoog in het vaandel staan. Bij De brievenbusdozen webwinkel kunt u met verschillende betaalmethodes betalen. Met IDEAL kunnen onze klanten veilig, vertrouwd en makkelijk online aankopen betalen. IDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van IDEAL hoef je je niet te registreren. Klanten kunnen bij ons internetbankieren met ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, Regiobank, SNS en meer!