Het Amerikaanse luxekleding bedrijf

Natuurlijk zijn er veel luxekleding bedrijven over de hele wereld. Eentje hiervan is Woolrich, die erg bekend is. Vanuit Pennsylvania hebben zij een kleding merk bedacht die weersomstandigheden niet als een barrière zien, maar als een mogelijkheid. Woolrich noemt zichzelf ook wel “The Original Outdoor Company”, omdat ze al langer dan 190 jaar exclusieve kleding produceren voor het buitenleven. Ook in het koude Nederland is Woolrich heel erg bekend, vooral omdat het vaak erg veel regent en hard waait in het land. Dan komt een warme, waterdichte jas goed van te pas. Ook tegen de wind zijn deze jassen goed bestemd.

De trend bij Woolrich

Elk bedrijf heeft natuurlijk zo zijn jaarlijkse trends en ontwikkelingen. Ook klimaat verandering heeft hier impact op. Denk aan de steeds warmer wordende landen, of juist de andere landen die steeds meer te maken krijgen met koude weer omstandigheden. Als een land steeds meer wisselvallige weeromstandigheden krijgt, wil je natuurlijk een lekkere jas die je hier bij helpt. Daarom ontwikkelingen bedrijven zoals Woolrich ook waterdichte en windvaste jassen, zodat je het niet snel koud krijgt bij een grote bui of harde wind. De trends van Woolrich in Nederland zijn dan nu ook voornamelijk dat er veel warme winterjassen worden verkocht.

Op vakantie met Woolrich

Iedereen is wel bekend met bergklimmen en skiën. Dit gaat vaak gepaard met een koud klimaat, omdat je hoog in de bergen zit. Vaak spenderen mensen er meerdere uren, al niet dagen, in de koudheid. Dan wil je natuurlijk een warme jas. Gelukkig zijn die er genoeg. Ze komen in alle soorten en maten, en moeten natuurlijk lekker zitten. Want als je gaat bergklimmen wil je niet dat je de hele tijd in een ongemakkelijke positie komt doordat een kleding stuk niet lekker zit. Ook hier is natuurlijk aan gedacht, en het zal je dus niet dwarszitten.