Karabijnhaak van goede stevige kwaliteit vind je hier

Een Karabijnhaak moet van goede kwaliteit zijn voor huis tuin en keuken klussen. Maar als je in de magazijn of bouw werkt, dan telt dit nog zwaarder. Veiligheid staat voor alles en je moet je ook aan de wetgeving houden. Zo moet iedereen zijn of haar beroep veilig kunnen uitvoeren. Bij VDSTEENXXL  kan je dan ook echt alles vinden wat te maken heeft met veiligheid. Zo heeft dit bedrijf ook harnassen, die aan de Europese eisen voldoen, Maar ook een bouw helm en een gezichtsbescherming is iets wat dit bedrijf dagelijks verkoopt. Ben jij naar iets opzoek maar heeft dit bedrijf het niet op de website staan of in de winkel liggen. Dan gaat een medewerker van dit bedrijf voor jou opzoek. Dit is geheel vrijblijvend. Ook voor het keuren van jouw werkmateriaal moet jaarlijks gekeurd worden. Dat kan ook bij dit bedrijf en de kosten ervan valt erg mee.

KarabijnhaakKarabijnhaak besteld en de volgende dag al geleverd gekregen

Bij VDSTEENXXL was ik dan laatst op de website aan het kijken voor wat veiligheidsspullen voor mijn bedrijf. Zo vind ik dat er in de magazijn bij mijn bedrijf goed en veilig gewerkt moet worden. Omdat ik al een wat eerder had gekocht bij deze onderneming, wist ik dat de spullen volgens de normen en eisen voldoen. Ook wist is dat de service echt zeer goed is bij dit bedrijf. Daarom besloot ik natuurlijk om weer bij dit bedrijf spullen te bestellen. De vorige keer was ik naar de winkel zelf gegaan maar nu ging ik voor het online bestellen. Via een chat functie kon ik hulp vragen aan een medewerker van dit bedrijf. Persoonlijk vind ik dit heel fijn en netjes. Na mijn bestelling was ik alleen nog vergeten om een Karabijnhaak te bestellen. Ook dit was geen probleem bij dit bedrijf en de volgende dag had ik alles in huis. Karabijnhaak