Ken jij G4s safety solutions al?

ZoektochtG4s safety solutions

Voor mijn baas moest ik op zoek naar een bedrijf wat ons kon helpen met de veiligheid en uiteindelijk ben ik toen bij G4s safety solutions uitgekomen. Zij kwamen als beste naar voren en ik kreeg hen ook via een collega aangeraden. Wij hadden namelijk nieuwe adembescherming nodig voor het werk wat wij uitvoeren. Voorheen kochten wij dit ergens anders, maar waren niet tevreden over de kwaliteit en de service. Wij moesten dan ongelofelijk lang wachten op reactie en ook gingen onderdelen snel kapot. Gelukkig hebben wij dus nu een nieuwe leverancier gevonden die naar ons idee een stuk beter is. Natuurlijk weten wij nog niet hoe lang deze maskers mee gaan, maar zoals het er nu uitziet zijn deze een stuk steviger.

G4s safety solutionsAanrader

Toen ik in contact kwam met G4s safety solutions had ik het idee dat zij ons ook echt wilden helpen. Zo werden al mijn vragen heel erg goed beantwoord en werd er goed naar onze specifieke situatie geluisterd. Daardoor kreeg ik uiteindelijk ook een heel goed advies en heb ik hier de gasmaskers uiteindelijk ook aangeschaft. De prijs lag zelfs nog een stuk lager dan bij ons vorige verkoopadres. De levering verliep ongelofelijk snel, dus wij hebben helemaal niet hoeven wachten. Daarnaast kwamen zij ook goed verpakt aan met duidelijke instructies bijgevoegd. Mocht jij nu ook naar zoiets op zoek zijn om de veiligheid tijdens werktijd te garanderen, neem dan zeker een kijkje op hun website voor alle informatie over al hun producten en diensten!