Rubber compensatoren tegen lekkage

Rubber compensatoren gebruik je om de kans op lekkage te verminderen. Zodra je namelijk een machine in gebruik hebt, dan weet een ieder dat hier trillingen bij komen. Als jij er niet goed voor zorgt dat dit in de gaten gehouden wordt, dan bestaat de kans op een kapotte machine groot. Hier zit geen ene ondernemer op te wachten. Zodoende worden er  veel compensatoren gebruikt om de trillingen op te vangen. Maar wat nou als jouw compensator het heeft begeven? Heb jij al een extraatje achter de hand mocht dit gebeuren? Zelf ben ik een grote fan van euromanchetten.nl. Op de website van dit bedrijf kun je op een zeer eenvoudige manier een manchet en nog veel meer bestellen.

Rubber compensatorenDe kwaliteit is ideaal

Voor enkele maanden terug ging er bij ons ook een compensator kapot. Op zich waren wij hier wel vrij snel bij, echter konden wij een lekkage niet voorkomen. Balen aangezien de kans bestond dat onze machine het helemaal zou begeven en daar zaten wij niet op te wachten. Hierdoor hebben wij direct de machine stil gelegd en zijn wij op het internet gaan zoeken naar nieuwe compensatoren. In een mum van tijd kwam ik terecht op de bovenstaande website. Dit bedrijf heeft een breed assortiment en bovendien kun je alles middels het internet bestellen.

De rubber compensatoren zijn besteld!

Rubber compensatoren

Nu dat de productie bij ons stil lag baalde wij allemaal als een stekker. De resterende machines draaien overuren en daar moeten wij natuurlijk ook rekening mee houden. Hierdoor ben ik telefonisch contact gaan zoeken met dit bedrijf. Ik had de vraag gelegd of dat er enigszins spoed achter gezet kon worden qua de levering. Dit was voor hen geen enkel probleem en de volgende dag stonden zij al netjes bij ons op de stoep. Dat noem ik pas service voor de klanten!