Salarisadministratie, laat dit uitbesteden

Salarisadministratie laten uitbesteden scheelt echt heel veel tijd. Mijn bedrijf heeft veel werknemers in dienst. Deze werknemers moet ik natuurlijk ook loon betalen. Daar is een goede administratie voor nodig. Omdat ik mijn tijd liever aan het werk besteed, dan aan de administratie laat ik dit uitbesteden aan boekhoudkantoor: Finovion. Bij dit bedrijf werken ervaren boekhouders die op de hoogte zijn van alle actuele wet- en regelgevingen. Naast dat het salaris netjes op tijd worden gestort op de rekeningen van het personeel, worden door dit boekhoudkantoor ook de salarisstrookjes verzorgd. Dit bedrijf biedt diverse mogelijkheden wat betreft de administratie voor het salaris.

salarisadministratie

Salarisadministratie op orde

Ook is het mogelijk om met hulp van dit bedrijf zelf de mutaties van de salarisadministratie in te voeren. De boekhouder van dit bedrijf controleert dan of de mutaties kloppen. Wanneer deze helemaal in orde zijn, dan kan jij als ondernemer zelf de loonstroken uitprinten. Door dit bedrijf in te schakelen heb jij als ondernemer hierin veel minder stress en zorgen. Tevens kan jij bij dit bedrijf terecht voor:

  • Journaalposten
  • Pensioenaangifte
  • Aangifte loonheffing
  • Berekenen van het vakantiegeld

Wanneer jij voor dit bedrijf kiest dan krijg jij altijd een vast aanspreekpunt. Dit is erg prettig. Kijk maar eens op de website voor de mogelijkheden.