Denios is gespecialiseerd in de wet vervoer gevaarlijke stoffen

Wet vervoer gevaarlijke stoffenBij het vervoer van gevaarlijke stoffen komt best wel wat kijken. Daarom is ook de wet vervoer gevaarlijke stoffen in het leven geroepen. Deze wet heeft tot doel schade en hinder aan mens, dier en milieu te voorkomen. Dit betekent dat je met gevaarlijke stoffen aan boord de bebouwde kom zoveel mogelijk moet vermijden. Daarnaast worden er ook regel gesteld aan de opslag van de gevaarlijke stoffen tijdens het vervoer en het laden en lossen. Als je hier niet veel mee te maken hebt, is het best lastige materie. Gelukkig zijn er een specialisten die je hiermee kunnen helpen en je kunnen adviseren in welke producten je nodig hebt voor het veilig vervoeren van gevaarlijke stoffen.

Specialist op het gebied van wet vervoer gevaarlijke stoffen

Denios is zo’n specialist. Zij zijn wereldwijd marktleider en gespecialiseerd in de opslag, handeling en vervoer van gevaarlijke stoffen. Door hun jarenlange ervaring hebben ze veel kennis in huis van alle actuele wet- en regelgeving over veilig werken met gevaarlijke stoffen en daarmee ook van de wet vervoer gevaarlijke stoffen.

Veilig vervoeren

Wet vervoer gevaarlijke stoffenWelke producten je precies nodig hebt om gevaarlijke stoffen veilig te vervoeren is afhankelijk van het soort stoffen dat je wilt vervoeren. Doordat Denios zoveel kennis en ervaring heeft, kunnen ze je goed adviseren. Je krijgt dan echt een advies op maat. Het assortiment van Denios is groot. Zo vind je hier verschillende opslagvoorzieningen. Niet alleen om te vervoeren maar ook voor inpandige opslag of juist voor buiten op het terrein. Sommige opslagmogelijkheden, zoals de gasflessenopslag, zijn zowel geschikt als vaste opslag als om te vervoeren. Daarnaast zijn er ook brandwerende opslagmogelijkheden die er voor zorgen dat er meer tijd is om de brand te blussen voordat het vuur de gevaarlijke stoffen bereikt.  Daardoor is het veiliger voor zowel werknemers als voor omwonenden en hulpdiensten.